• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за утре, 12 септември

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от в 11.00 часа в Посолството на САЩ ще се отбележи десетата годишнина от атентатите на 11 септември с кратка възпоменателна церемония. По време на церемонията към посланик Уорлик и служители на Посолството ще се присъединят Калин Георгиев, главен секретар на Министерството на вътрешните работи, и Кирил Димов, командир на Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ).

  

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Златомир Иванов-Златко Баретата, подсъдим за организирането и ръководенето на престъпна група за разпространение на наркотици.

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу бившия социален министър Емилия Масларова.

 

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе съвместна пресконференция на Института за български език „Проф. Любомир Андрейчин” и Издателство „Просвета” по повод излизането на изданието „Правопис и пунктуация на българския език. Основни правила”.

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени резултати от международно изследване за финансовата култура в Европа „Навици за плащане в Европа 2011".

 

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 11.00 часа гражданските кандидати Меглена Кунева и Любомир Христов ще внесат документите за регистрация в ЦИК.

 

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 11.30 часа Националното ръководство на ДСБ ще даде пресконференция в централата на партията.   

 

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември 2011 г. ( понеделник) от 12.00 в залата на БТА ще се проведе  пресконференция на ОДС на тема: „Директната демокрация и гражданското участие в местното самоуправление – план на ОДС за следващите четири години. Коренно различен подход чрез еVote като инструмент на пряката демокрация”.

 

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември 2011г. от 10.00 часа в централата на БСП на ул. „Позитано" 20 евродепутатът и кандидат на БСП за президент Ивайло Калфин ще се срещне с участниците в Международната програма за млади лидери от Югоизточна Европа и Черноморския регион.

От 10.30 часа с младите лидери ще разговаря и председателят на НС на БСП Сергей Станишев.

 

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 14.00 часа в централата на БСП на ул. „Позитано” 20 ще се проведе заседание на Националния съвет на партията, на което ще бъде избран кандидатът на БСП за вицепрезидент. Ръководството на партията ще утвърди номинирани от общинските партийни конференции кандидати на партията за кметове на общини. Националният съвет ще утвърди и Програма за действие „Избори 2011” за периода септември-октомври 2011 г.

 

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 14.00 часа в зала №15 на Съдебната палата ще се проведе Общо делегатско събрание за избор на двама членове на Висшия съдебен съвет от квотата на съдебната власт

 

 

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 18.00 часа заместник-министърът на външните работи Димитър Цанчев и посланикът на САЩ в София Н.Пр. Джеймс Уорлик ще открият фотоизложба „Времето е на твоя страна”, посветена на 10-та годишнина от събитията в Ню Йорк. Изложбата ще бъде представена в галерия „Мисията”, неин автор е българският фотограф Иван Пастухов.

 

  

* * *

София /КРОСС/ Утре, 12 септември, от в столицата започват Дните на руската духовна култура в България, организатори са Министерството на културата на Република България и Министерството на културата на Руската федерация.

От 19.00 часа в залата на Руския културно-информационен център в София ще се състои концерт на руския инструментален ансамбъл „Бис-квит” и оперни солисти от водещи руски театри.

 

 

* * *

Велико Търново /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 10:00 часа министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще посети Кризисен център за деца, жертви на трафик и насилие в село Балван, община Велико Търново. В 12:00 часа министър Младенов ще проведе работна среща с представители на сдруженията на хора в неравностойно положение в сградата на Областна администрация Велико Търново.

 

 

* * *

Разград  /КРОСС/ Утре, 12 септември, президентът Георги Първанов ще посети Разград, където ще представи книгата си „Отчетът на президента”.

 

* * *

Раковски /КРОСС/ Утре, 12 септември, от 11.30 часа министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще открие новата сграда на пожарната служба в град Раковски.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.