• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

БСП: Не сме преговаряли с ДПС

БСП: Не сме преговаряли с ДПС

Станишев: С Калфин и Данаилов играем за победа на изборите

София /КРОСС/ БСП не е водила разговори с ДПС са общи действия на президентските избори. Това каза лидерът на левицата Сергей Станишев пред журналисти, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС. "Не сме водили разговори с ДПС на тема президентски избори. Не зная какви са намеренията им, ще вадят ли кандидат-президентска двойка или не", посочи Станишев. По думите му, стратегията на социалистическата партия е много ясна - обединение на всички хора, които не харесват управлението на страната.

По повод коментари в медиите и интернет форумите, че Калфин е протеже на Георги Първанов, Станишев заяви: "Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са кандидат-президентската двойка на БСП. Калфин спечели на пътви тур изборите в НС на БСП с над 60%. Стефан Данаилов пък е най-обичаният човек в партията, заради неговата твърда позиция и заради неговата народност".

Лидерът на БСП е категоричен, че след вчерашното заседание на Националния съвет на партията, левицата е още по-консолидирана. "БСП играе с отбор "А", с най-силните личности, които могат да изпълнят със съдържние президентската институция. Искам да видя онзи, които ще бъде кукловод на Калфин и Данаилов, искам да го погледна, защото това е невъзможно", каза той.

"С тази двойка ние играем за победа и това е двойката, която е префектна за президентската институция. Кампанията ще бъде много силна и ще доведе до много убедителен резултат, както и до силна мотивация на хората да гласуват", заяви още Сергей Станишев. Според него двойката Калфин-Данаилов ще даде на хората вяра, че статуквото на ГЕРБ може да бъде разбито.

На въпрос за подготовката на евентуален нов, трети вот на недоверие към кабинета Борисов, Сергей Станишев посочи, че самият вот не може да бъде самоцел. "Той ще бъде внесен след преговори с другите опозиционни партии. Най-големият вот на недоверие обаче ще бъде на изборите следващия месец", каза лидерът на БСП.

/ВС/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Все едно Гонзо говори колко Левски е добър под неговото стратегическо ръководство Пълни глупости.Подкрепете г-жа Кунева тя ама въобще не казва истината.Много обичат да свалят звезди от небето.Или покрепете ДЯНКОВАТА партия ако доживеете ще видите чудеса.

13.09.2011 14:57:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.