• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

На Кръстовден БСП - Пловдив регистрира кандидата си за кмет и листата за общински съветници в ОИК

На Кръстовден БСП - Пловдив регистрира кандидата си за кмет и листата за общински съветници в ОИК

Пловдив /КРОСС/ Точно в 9 часа председателят на ГС на БСП - Пловдив Атанаска Тенева, кандидатът за кмет на Пловдив Георги Търновалийски и водачът на листата за общински съветници Тодор Петков внесоха в ОИК документите за участие в Местни избори 2011. 

Очакваме 15 съветници от левицата да работят в новия местен парламент след 23 октомври, прогнозира Атанаска Тенева. Това е напълно възможно, защото в нашата листа са включени представители на различни поколения, доказани професионалисти, активно работещи за града ни пловдивчани, които могат да преобразят към добро живота на Пловдив, аргументира се Тенева. 14 от листитата са родени след 1980 година, 16 - между 1970 и 1980 и 20 са преди това. Тя заяви категорично, че не се опасява обжалвания да променят регистрацията в ОИК, защото Общопартийната контролна комисия на БСП, с пълно болшинство, не е оспорила решението на ГС на БСП в Пловдив. На успех залага и кандидатът на БСП за кмет Георги Търновалийски, който смята да води позитивна предизборна кампания. Познавам проблемите, имам градивни решения и самочувствието да променя към по-добро управлението на Пловдив - така уверено Георги Търновалийски се включва в битката за кметския стол.
В ОИК водачът на листата на БСП Тодор Петков дойде с най-големия си 6-годишен внук Станимир. Откакто се е родил, той участва с мен във всички избори, уточни Петков. Изборите са надежда, надежда за по-доброто на града ни; важно е какво оставяме на децата и внуците си. Единствено БСП не е подвела досега избирателите си, и това е така, защото тя не обещава неизпълними неща, заяви водачът на листата. И занапред левицата ще отстоява социалните придобивки на пловдивчани, които и в досегашното 3-годишно участие на БСП в управлението на общината бяха приоритетни, очерта насоката в работата на съветниците след изборите Тодор Петков. По думите му същността на политиката е в решаването на човешките проблеми, останалото е политиканстване.
По- късно градският председател на социалистите участва в преговорите за секционните избирателни комисии при пловдивския градоначалник. БСП се оказа единствената политическа партия с изрядно подготвени предложения, констатираха и общинските администратори.

/ДК/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.