• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Председателят на БТПП откри BIO&ECO EXPO 2011

Председателят на БТПП откри BIO&ECO EXPO 2011

София /КРОСС/ Председателят на Българската търговско промишлена палата (БТПП)  Цветан Симеонов откри изложението BIO&ECO EXPO 2011. Сред официалните лица бяха Н. Пр. Г-жа Джудит Ланг, Посланик на Унгария, Н.Пр. г-жа Шиила Камерър, извънреден и пълномощен посланик на ЮАР , търговски представители от посолствата на Китай и Гърция.

Директорът на Българската агенция за безопасност на храните д-р Йордан Войнов приветства участниците и гостите от името на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов, който за втори път е патрон на изложението.

Българска търговско-промишлена палата като организатор на изложението е съпричастна към темата, която става все по-модерна, а заедно с българските тази година участват и изложители от чужбина. Продуктите са произведени от различни кътчета на света и са с изключително широк спектър  от храни и козметика, до предпазни средства и безопасни опаковки, като имат произход от Африка до Сибир. – каза Цветан Симеонов.

В изложбата участват 62 фирми производители и търговци на биологично сертифицирани, екологично чисти и натурални продукти , но на практика те са двойно повече  представящи растителни и животински суровини, храни и напитки, билки и подправки и хранителни добавки; био и натурална козметика; еко облекла, мебели, сувенири, 3D пъзели, соларни конструктори и др.; “зелени” офис консумативи; биоферми; еко технологии.

В съпътстващата програма има предвидени семинари и презентации с актуална тематика. Самостоятелни представяния ще направят МАДАРА козметикс и БИОСВЯТ. Г-н Андре Луис Сарайва, изпълнителен директор на PRAC, която е едната от двете най-големи работодателски организации на Бразилия, ще представи специалната програма за споделена отговорност към околната среда на Бразилия. С информационен щанд участва Министерството на земеделието и храните за представяне на Програмата за развитие на селските райони.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.