• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Михаил Миков: Кампанията ще е изключително непочтена и кална

Михаил Миков: Кампанията ще е изключително непочтена и кална

София /КРОСС/ Стефан Данаилов даде гласност на своето желание да помогне на партията в спечелването на тези избори. Така зам.-председателят на ПГ на БСП Михаил Миков коментира за Радио К2 решението на Данаилов да се кандидатира за вицепрезидент. Като причини за изваждането на „Български пощи” от забранителния списък за приватизация, депутатът посочи желанието на правителството да намери пари, наличието на интереси към имотите на пощите и считането на тази институция за губеща. Според Миков, ще се повтори ситуацията с приватизацията на „ Булгартабак”, когато „сделката беше потулена”.

За слушателите на Радио К2 зам.-председателят на ПГ на БСП разкри причините опозицията да е против предложението на ГЕРБ, две седмици преди изборите депутатите да излязат в отпуск. За него НС е място, където се обсъждат публично и прозрачно важни текущи проблеми и ако не заседава, хората няма как да получат нужната информация.

Михаил Миков отхвърли категорично предположението, че лидерите на партиите отдават по-голямо значение на местните, отколкото на президентските избори: „Резултатите и от едните и от другите ще повлияят на следващото развитие на политическия процес”. Депутатът подчерта като основни цели на партията запазване на позиции в местната власт и спечелване на президентските избори.Той допълни, че под победа на местно ниво разбира кметовете да са със стабилни мнозинства в общинските съвети.

В ефира на Радио К2 Михаил Миков изрази очакванията си за множество мръсни номера от страна на управляващите по време на предизборната кампания. Като аргумент той посочи неспирните проверки на кметове с червена бюлетина от страна на МВР и ДАНС, което не се забелязва по отношение „любимците на ГЕРБ”.

В заключение зам.-председателят на ПГ на БСП даде своята прогноза за нивото на избирателна активност. Според него, тя ще е ниска, поради разочарованието от несбъднатите очаквания от дясното политическо управление. Депутатът е уверен, че това няма да доведе до негативен вот, а до отлив на избирателите, заради наслагваната от правителството антинагласа към предишното управление.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.