• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Ман Юнайтед почна с хикс в Шампионска лига, Трабзонспор шокира Интер насред Милано

Ман Юнайтед почна с хикс в Шампионска лига, Трабзонспор шокира Интер насред Милано

Лисабон, Португалия /КРОСС/ Подобно на носителя на Шампионската лига Барселона и другия финалист от миналата година Манчестър Юнайтед не започна добре тазгодишната си кампания по терените на Стария континент (б.р. Барса завърши 2:2 с Милан в Каталуня). Шампионите на Англия достигнаха едва до 1:1 при гостуването си на Бенфика в откриващата си среща в най - престижния клубен турнир. Домакините излязоха изключително мотивирани срещу фаворита в своята група и съвсем заслужено поведоха в 24 - ата минута с попадение на Оскар Кардосо. В тези минути играчите на сър Алекс Фъргюсън не можеха да направят нищо смислено на игрището, но все пак неостаряващият Райън Гигс в 42 - ата минута изравни след една от много малкото опасни атаки на гостите. През втората част англичаните опитаха да наложат своята воля, но добрите изяви на вратаря и защитата на "орлите" не позволиха на Юнайтед да стигне до гол. От своя страна лисабонци далеч не се бяха отказали от успеха, като с контрааките си португалците затрудняваха максимално защитата на "червените дяволи", но сериозен пропуск на Нолито в края лиши домакините от пълния актив от точки. Българският нападател Димитър Бербатов отново не влезе в игра за Юнайтед и остана на пейката до края на двубоя.

Най - голямата изненада в снощните мачове поднесе Трабзонспор. Турците, които получиха служебно място в турнира на мястото на изхвърления Фенербахче, шокираха носителя на трофея от преди 2 години - Интер, след успех с 1:0 като гост в Милано. На полупразния "Джузепе Меаца" гола отбеляза защитника Челуштка в 77-ата минута. Така след драматичната загуба от Палермо с 3:4 на старта на Серия А, сега нерадзурите започнаха с поражение и в Европа.

/БП/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.