• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Първият учебен ден в деня „Детска София”

Първият учебен ден в деня „Детска София”

София /КРОСС/ Детски усмивки и смях озариха пл. „Батенберг” в деня на първия учебен ден. Столична община и Българския мотоциклетен портал организираха специална програма с много игри, танци, демонстрации и изненади.

Денят на „Детска София” бе посветен на бъдещето на България! В празника се включиха множество артисти и танцови състави, които се грижеха за настроението на малчуганите.

Първа на сцената се качи новото откритие на Мария Илиева – Мона. 17 годишната изпълнителка спокойно може да се нарече нов феномен в българската музика. С изпълнения на свои и световни хитове, Мона доказа, че столицата крие уникални млади таланти.

Представители на асоциация „Родители” направиха специална образователна игра за най-малките, в която обясниха за опасностите в Интернет и на улицата.

Из пл. Батенберг и градинката пред народен театър „Иван Вазов” се разхождаха актьори в образи на велики българи като Алеко Константинов, Пейо Яворов, Лора, Иван Вазов и Христо Ботев. Те разказваха за живота и премеждията си. Програмата продължи с куклен театър, народни песни и модерни танци. След блестящото финално изпълнение на Mantis Dance Studio, „Детска София” се радваше на ефира BG радио и радио Energy.

Майсторският петък е отдаден на „Рок София”. Купонът започва още от 17:00ч., когато на сцената ще се качат група Севи. Веднага след тях, всички фенове на твърдата музика ще преминат на вълните на група Crashbrake. След това сцената ще бъде превзета от Звезди и група Аналгин, а за финал MOTO.BG ще покани на сцената група Турбо.

Всички фенове на българската рок музика са добре дошли на „Рок София”, за да се забавляваме заедно.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.