• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Кадиев: Хора, които лъжат, не могат да искат доверие

Кадиев: Хора, които лъжат, не могат да искат доверие

София /КРОСС/ „Говоря истината днес, за да получа доверието на софиянци на 23 октомври", заяви кандидатът за кмет на София Георги Кадиев на брифинг в Народното събрание. „Имената, които Росен Плевнелиев е казал на Петър Курумбашев, а после той на мен са - Орлин Иванов, Радослав Тошев и Данаил Кирилов", добави Кадиев. По думите му целият скандал продължава заради Росен Плевнелиев, Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Андрей Иванов, които са си мълчали през всички тези години.

„Ако някой нещо е скалъпвал, това са Росен Плевнелиев и г-н Цветанов. Те трябва да излязат и да кажат истината. На 23 октомври ще искаме доверието на хората, за да управляваме градовете и държавата. Хора, които лъжат, не могат да искат доверие. Точно затова говоря истина днес", коментира Кадиев. Той посочи, че през последните няколко дни е станал свидетел на нещо, което не му се е случвало в българската политика - пълната амнезия на голяма група политици. „Не се учудвам, че премиерът Борисов има нужда от опресняване на паметта, не се учудвам, че Цветан Цветанов не си спомня, не се учудвам, че Андрей Иванов каза, че за първи път чува, като представител на институция. Не се учудвам, че Йорданка Фандъков каза, че няма нищо общо и не знае. Тя по принцип няма нищо общо и не знае", допълни кандидатът за кмет на София.

Според Кадиев, ако някой има претенции към истинността, да ги отправи към Росен Плевнелиев. Той сподели още, че ако Росен Плевнелиев каже истината, „трябва да има най-малкото оставки". Кадиев допълни, че е добро предложението всички замесени в скандала да се подложат на детектор на лъжата. Той самият няма проблеми да направи този ход. 

В заключение Кадиев изтъкна, че в цялата масова амнезия, не може да поиска доверието на софиянци, ако самият той не им казва истината и допълни, че една от задачите на политиците е и да възпитават ценности.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

браво кадиев! мъжка постъпка!

16.09.2011 17:44:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.