• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Потвърдиха ареста на обвинените в трафик на жени майка и син от Долни чифлик

Потвърдиха ареста на обвинените в трафик на жени майка и син от Долни чифлик

Варна /КРОСС/  Варненският апелативен съд потвърди ареста на обвинените за трафик на жени в Италия майка и син от Долни Чифлик. 46-годишната Василка Христова и 30-годишният й син Георги, както и 38-годишният Добромир Василев са разследвани за това, че като участници в престъпна група организирали трафика на жени, склонявани да проституират в Италия, ще останат в ареста.  

Днес състав на Варненския апелативен съд потвърди определението на Окръжен съд-Варна от миналата събота, с което двамата са били първоначално „задържани под стража”.

Според съда има достатъчно доказателства, които обосновават предположението, че Василка и Георги са автори на престъпленията, за които се разследват. Проституиращи жени вече са дали показания, извършени са и разпознавания на обвиняемите лица. По делото има приложени и СРС.

Георги, който няма нито един ден работа на трудов договор, но поддържал висок стандарт на живот,  получавал редовно парични преводи от няколко европейски държави. Освен това двамата с майка си били по-често в Италия, отколкото в Долни Чифлик, където твърдят, че живеят. По делото има доказателства, че  Василка и Георги имат роднини и приятели в Италия. Според разследващите престъпната дейност била организирана изключително добре.

След като съобрази всички посочени факти и обстоятелства, и тази съдебна инстанция смята, че ако са на свобода Василка и Георги биха могли да се укрият от наказателно преследване или да извършат друго престъпление.

Определенията на Варненския апелативен съд не подлежат на обжалване.

/ГС/ 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.