• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Симеон Сакскобургготски: Работа, разум, родолюбие – формула и за граждани, и за политици

Симеон Сакскобургготски: Работа, разум, родолюбие – формула и за граждани, и за политици

София /КРОСС/ Формулата на трите Р - работа, разум, родолюбие, е стабилна база за целия следващ мандат на кандидатите, които ще изберем след месец, а и за ежедневието на всеки един от нас, пише Симеон Сакскобургготски в позиция по случай предстоящия Ден на Независимостта и стартирането на предизборната кампания, съобщава официалният сайт на царското семейство www.kingsimeon.bg.

Според него, от историческото събитие към днешна дата може да се пренесат редица от ценностите от онова време като далновидност, единство на нацията, сплотеност около дадена кауза, родолюбие и почтеност. Поради това на предстоящия вот хората трябва да избират не партийно определени кандидати, а личности с идеи за по-нататъшното развитие на България. „Времето на кандидатите- “верни партийни кадри “ отминава и най-после настъпва моментът народът да избира кметове- мениджъри. Хора с управленски размах, с умение да ръководят екип, с хъс за успех и с европейска визия, защото обществената работа изисква всеотдайност. Много бих искал нашето гражданско общество да покаже зрялост и да гласува на предстоящите избори с ясното съзнание на какви хора поверява бъдещето на страната.Нека всеки от нас се позамисли преди да пусне бюлетината, за да не съжалява след това и да упреква другите. Гласуването е граждански дълг, вид обединение, а когато сме единни, по-лесно постигаме целите си и резултатите са трайни във времето”, пише Симеон Сакскобургготски. Той призовава политиците да не подценяват интелекта на българина, защото хората все по-рядко ще се интересуват от коя политическа сила е кандидатът, а от реално свършената работа. „Нека участниците в надпреварата оставят омръзналите на избирателите компроматни медийни битки, нека покажат, че са зрели личности, които съзнават отговорността си пред поколенията, както се прави другаде. Трябва да изискваме от кандидатите за тези важни постове да ни покажат техните предимства, а не да акцентират върху недостатъците на опонентите си”, посочва още в позицията си Симеон Сакскобургготски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.